کاشت ابرو چه عوارضی دارد؟

رژيم هاي لاغري و مطالب پيرامون آن

کاشت ابرو چه عوارضی دارد؟

۲۱ بازديد

ابرو یکی از مهم ترین عضوهای صورت انسان است که تاثیر زیادی در زیبایی چهره فرد دارد و کم پست بودن آن، عدم تقارن و دیگر مشکلات در آن، نقش پررنگی در زیر سوال بردن زیبایی چهره افراد می شود. امروزه یکی از روش های پرطرفدار برای پرپشت کردن و قرینه سازی ابروها، کاشت ابرو است. این روش در کنار تمامی مزایایی که دارد، مانند هر روش زیبایی دیگر عوارضی نیز به همراه دارد که در این مقاله به توضیح مهم ترین آنها می پردازیم.

مهم ترین عوارض کاشت ابرو

در پاسخ به این سوال که "آیا همه چیز درباره کاشت ابرو به راحتی و بدون عوارض انجام می‌ شود؟ " باید گفت که خیر. این روش عوارضی دارد که شامل موارد زیر می شود:

تفاوت میان ابروهای کاشته شده و ابروهای طبیعی

یکی از مسائل مرتبط با کاشت ابرو، تفاوت رنگ بین ابروهای کاشته شده و ابروهای طبیعی می ‌باشد. موهای ابرو از لحاظ رنگی ممکن است با سایر موهای بدن تفاوت داشته باشند. برای پیشگیری از این اختلاف رنگ بین ابروهای طبیعی و ابروهای کاشته شده، پیشنهاد می شود که به صورت دوره ای ابروهای خود را رنگ کنید تا ابروها یکدست و همرنگ شوند.

قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست

یکی از رایج ترین عوارض کاشت ابرو، قرمز شدن و پوسته پوسته شدن در ناحیه اطراف ابرو و همچنین ظهور جوش و لکه‌ ها در این ناحیه است. اما جای نگرانی نیست، زیرا این تغییرات بعد از مدت کوتاهی (معمولا 4 الی 5 روز بعد از کاشت) خود به خود از بین می روند.

خونریزی

یکی از مواردی که ممکن است پس از کاشت ابرو رخ دهد، خونریزی است. همانند سایر روش ‌های زیبایی و درمانی، کاشت ابرو نیز ممکن است باعث خونریزی در فرد شود. برای پیشگیری از این عارضه، پزشک شما ممکن است توصیه کند که برای دو روز پس از انجام کاشت ابرو، داروهایی مانند آسپرین مصرف نکنید. این اقدام می‌ تواند خونریزی را کاهش دهد و به شما کمک کند تا فرآیند بهبودی به خوبی پیش برود.

بیشتر بخوانید: ماندگاری کاشت ابرو چقدر است؟

خارش در ناحیه کاشت

بسیاری از افراد، پس از کاشت ابرو با خارش در ناحیه کاشت مواجه می ‌شوند. این خارش معمولاً ناشی از ترمیم زخم‌ ها پس از کاشت ابرو می‌ باشد. برای کاهش این عارضه، می ‌توانید از کمپرس سرد در ناحیه ابرو استفاده کنید. در صورتی که خارش به طور مداوم ادامه دارد، مشورت با پزشک خود و مصرف داروهای آنتی هیستامین زیر نظر پزشک می‌ تواند کمک کننده باشد.

منبع: zibaieclinic.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.