ويژگي هاي يك رژيم لاغري اصولي چيست؟

رژيم هاي لاغري و مطالب پيرامون آن

ويژگي هاي يك رژيم لاغري اصولي چيست؟

۳۵ بازديد

در هنگام كاهش وزن، جزئيات اهميت زيادي ندارند و اين اصول است كه مهم است. هر متخصص تغذيه اي با اين مساله موافق است كه كاهش وزن سالم شامل يك سري اصول اساسي است كه همه بدون استثنا بايد رعايت كنند. اين اصول هسته اصلي هر رژيم لاغري خوب است. در ادامه با ما همراه باشيد تا با مهم ‌ترين ويژگي‌هاي يك رژيم لاغري اصولي آشنا شويد.

مهم ترين ويژگي‌هاي رژيم لاغري اصولي كدامند؟

تعادل

منتقدان رژيم لاغري سريع يا نامتعادل، ادعا مي‌كنند كه چنين رژيم‌ هايي با ممنوع كردن كامل برخي غذاها و حتي گروه‌هاي غذايي، خوردن نامتعادل را تشويق مي‌ كنند. نمونه اي كه آنها تقريباً هميشه به آن اشاره مي كنند، رژيم لاغري شوك است. به سختي مي توان يك رژيم لاغري اصولي و محبوب پيدا كرد كه رژيم گيرندگان را به مصرف انواع غذاها با حجم درست تشويق كند!

عدم تعادل مواد مغذي در انواع مختلف مي‌تواند منجر به افزايش وزن شود و برعكس، چگونگي بهبود تعادل مواد مغذي در يك رژيم لاغري اصولي مي ‌تواند كاهش وزن را تسهيل كند.

جيمز لاوال، داروساز و پزشك طبيعي

زمان بندي غذا خوردن

تحقيقات اخير نشان داده است كه زمان غذا خوردن ما تقريبا به اندازه مقدار غذايي كه مي خوريم مهم است. در يك رژيم لاغري اصولي، كالري ها بايد زماني بدن برسند كه تقاضاي فراواني براي آنها وجود دارد. براي مثال در صبحگاه بدن تقاضاي نسبتاً بالايي براي دريافت كالري دارد. كالري مصرف شده در صبح بيشتر از كالري هايي كه در ساير اوقات روز مصرف مي شوند، براي تامين انرژي استفاده مي شود. در صورتي كه كالري دريافت شده در بين روز بيشتر باشد، به عنوان چربي ذخيره مي شود.

مطالعه اي كه در دانشگاه ماساچوست انجام شد نشان داد كساني كه به طور منظم صبحانه را حذف مي كنند، ۴.۵ برابر بيشتر از كساني كه صبحانه را مي خورند، دچار اضافه وزن هستند. همچنين خوردن وعده هاي غذايي كوچكتر به دفعات بيشتر (پنج يا شش بار در روز) در رژيم لاغري اصولي راه اثبات شده ديگري براي هماهنگي بهتر دريافت غذا با نياز به انرژي در بدن است.

مصرف غذاهايي با چگالي كالري كم

به تعداد كالري در واحد حجم در يك غذاي معين، چگالي كالري يا چگالي انرژي گفته ميشود. از آنجايي كه آب و فيبر رژيمي داراي كالري نيستند؛ بنابراين غذاهايي كه حاوي مقدار زيادي آب يا فيبر هستند، مي توانند بسيار خوب و موثر باشند! البته بر عكس آن يعني غذاهاي فرآوري شده از نظر كالري، بسيار متراكم هستند و طبيعتا بايد در ليست ممنوعه قرار بگيرند. تحقيقات انجام شده، تمايل افراد به حجم ثابتي از غذا را صرف نظر از تعداد كالري موجود در آن را نشان ميدهند. (اين يعني كه افراد مي توانند از سبزيجات زياد استفاده كنند و نگران چيزي نباشند!)

جمع بندي نهايي

هر يك از ما از نظر متابوليكي و رواني منحصر به‌ فرد هستيم. به همين دليل هيچ برنامه غذايي واحدي وجودندارد كه براي همه خوب باشد. بنابراين هر فردي بايد آنچه را كه براي خودش مفيد است با مشورت متخصص تغذيه پيدا كند. اما نكات معيني مانند ويژگي‌هاي رژيم غذايي اصولي وجود دارند كه به طور جهاني كاربرد دارند. درك اين اصول براي يافتن برنامه مناسب شما ضروري است.

منبع: http://www.foodonly.ir/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.